Сегодня: 02-07-2022

Kant&Fisherman 2-room suite

Отговаряте на условията за Genius отстъпка в Kant&Fisherman 2-room suite! За да получите спестявания в това място за настаняване, всичко, което трябва да направите, е да влезете в профила си.

 Kant&Fisherman 2-room suite

ул. Генерала Павлова , д. 22 кв.63, 6 этаж, 236006 Калининград, Русия

Kant&Fisherman 2-room suite се намира в Калининград, на 700 метра от катедралата Кьонигсберг, на по-малко от 1 километър от църквата „Светото семейство“ и на 11 минути пеша от стадион „Калининград“. Апартаментът се помещава в сграда от 1989 г., на 2,1 км от Портата Росгартен и на 2,2 км от музея на Амбър.

Апартаментът разполага с 1 спалня, 1 баня, спално бельо, хавлии, плоскоекранен телевизор с кабелни канали, напълно оборудван кухненски бокс и балкон с изглед към града. За допълнително удобство се предоставят хавлиени кърпи и спално бельо срещу допълнително заплащане.

На място се отдават автомобили под наем.

Популярните забележителности в близост до Kant&Fisherman 2-стаен суит включват катедралата Крестовьодвиженски, рибарското селище и Хъни Бридж. Най-близкото летище е Khrabrovo, на 21 км от хотела. Хотелът предлага платен летищен трансфер.

Реальные отзывы

Фото

Оставьте свой отзыв

Данную страницу никто не комментировал. Вы можете стать первым.